Someone who always make me smile :)





Nampak orang kat atas ni ? Haa ni laa orang yg selalu temankan shaa , selaluu jaa buad sha tersenyum , walaupun kadang2 menyampah :3 Haha ^^ . Dia bukan boypreng , bukan pakwa , bukan buah hati , bukan kekasih tapi dia lah kawan , dia lah lawan , dia lah abang . Hee , nak sha kenal kan dia ? Dia lah Syamsul Azmer , selalunya orang panngil amey saja . Act kami baru kenal , dia just abg angkat saja . Dia pun dh ada aweks *opstakbolehusha Haha . Hri2 kami text , mmg tak pernah nak rasa bosan dgn dia sbb dia suka carik gaduh . Kadang2 kami gaduh jugak , tapi kejap2 jaa . Mana boleh lama2 kang rindu :3 Haha . Walaupun baru saja kenal sha dah boleh sayang dia , susah jugakla kalau takda mamat ni siapa nak tlg kalau tayar moto pecah lagi . Haha abng banyak tlong sha , Alhamdulilah bersyukur dapat kenal org mcm abg , ada jugak org nak layan kerenah sha yang "buas" ni , hehe bak kata abg sha ni buas? *kantoi , harapharap abang boleh jadi abg sha buad selamalamanya :) Iloveyou abang amey :*
Monday, 24 February 2014 @ 22:00 / 0 daisies


« Older posts



Copyright ©. Layout by TeaCakeHouse.
Please view with Google Chrome in a screen resolution of 1280 x 800.
Picture from: Tumblr All rights reserved 2011 - Infinite.